HOW IT ALL BEGAN
ANGGUN SECRET

Anggun Secret sebuah platform online kami dalam membekalkan produk- produk berasaskan kesihatan dan kecantikan yang bernaung di bawah syarikat SUANGGUN RICH EMPIRE yang berdaftar dengan SSM (PG0505050-U) di Bandar Seri Putra, Bangi Selangor. Menjalankan perniagaan sebagai Trader. Syarikat kami adalah pengeluar & pembekal Maajun Anggun Bistari (MAB), Habbatus Sauda Plus Madu (HSPM) dan lain-lain. Konsep perniagaan melalui medium internet dan urusniaga dijalankan secara atas talian (online). 

Sehingga kini, rangkaian MAB di Anggun Secret telah mempunyai lebih dari 300 pengedar sah di seluruh Malaysia dan Brunei. Telah diamalkan sejak 45 tahun dahulu untuk dikongsikan kepada semua peringkat wanita dari anak dara hinggalah yang telah menopause. Dahulu ianya dijual hanya dari rumah ke rumah sahaja. Tidak dijual dimana-mana kedai ubat atau farmasi.

Melalui Suanggun Rich Empire, kini MAB mengorak langkah dalam menghasilkan produk bermutu dan telah mendapat pengiktiran dari KKM. Dengan rekod pengeluaran tertinggi kami mencecah hampir 20,000 botol setiap bulan dan pelanggan-pelanggan baru yang mencari-cari produk terbaik untuk kesihatan dalaman wanita, MAB sendiri kini memberi jawapan dan peneman setia wanita moden masa kini.

OUR VISION

At Anggun Secret, our vision is to empower everyone with the second chance to relive and redefine beauty; helping them to regain youth, beauty, health and confidence.

OUR MISSION

Our mission is to formulate more solutions through cross continent intensive research and development, aiming to bring consumers the most effective products capable of boosting both health and beauty.