MAB, KESAN DAN PENGARUH HERBA.. YANG MANA PILIHAN ANDA?

Assalamualaikum semua..
 
Baru2 ni ramai yg bertanya SELAMAT ke consume MAB ni utk kesan jangka panjang? Dan malah pelbagai lagi bentuk2 soalan yang diajukan.
 
Terpanggil untuk menulis dari hati.. agar ianya juga sampai ke hati.. "
 
Alkisahnya saya sememanglah penggemar jamu sejak kecil lagi telah dibiasakan dengan jamu2 colek kalau orang dulu2 kata. Dan setiap kali berpantang juga, akar kayu menjadi peneman agar badan terus kuat dan sihat. Alhamdulillah sudah 12 tahun mengamalkan MAB ni tanpa was2.. kerana khasiatnya yang bukan sedikit malah hebat untuk diceritakan.. Kenapa saya kata begitu...
 
MAB bukanlah maajun asal boleh' tetapi.. hampir 12 tahun ini juga menemukan saya dengan begitu ramai para wanita di luar sana yang hampir putus asa dalam hidup.. hampir berpisah dengan suami, hampir tiada daya untuk hamil, hilang keyakinan diri, lemah segala dan bermacam2 lagi cerita dalam hidup mereka. Itulah HEBATnya MAB pada semua dealer2 dan agen2 yang begitu setia .. malah ada juga yang pernah suatu ketika dulu dengan MAB .. sekian lama 4 5 tahun kembali mencari semula MAB kerana teringat2 khasiat yang pernah merubah dan memberi kebaikan dalam hidup mereka..
 
Kembali kepada ulasan saya, selamatkah merancang hanya dengan makan jamu yang sekecil hitam ini.. mampukah ia merancang dengan jayanya?.
 
Jawapan saya, kita kembalilah kepada fitrah diri yang tuhan jadikan segalanya asal semulajadi... Kalau diimbas zaman dahulu kala begitu ramai ibu2 yang sebelum adanya ubatan moden sains perubatan, mereka amalkn segala macam khazanah bumi herba sebagai ubat mujarab mereka.. Mampu merancang dan melahirkan anak2 yang sihat dan kuat.
 
Zaman berubah tak dinafikan banyak kajian dibuat, banyak ubatan kimia dihasilkan semata untuk kegunaan manusia yang adakalanya mahu kan 'result' yang cepat. Jika dilihat sekitar tabiat hidup zaman ini pun terpaksa' mengikut peraturan' zaman.. ayam yang disuntik, sayur2 yang konon segar dek tahan serangga, segala macam makanan berproses.. tambahan pemakanan dan 'life style' yang sukar dan stres, tidur lewat adakalanya menyumbang kepada banyaknya penyakit dan pesakit di hospital.. cukuplah hanya menyebut kanser, diabetis dan jantung cukup besar bilangannya.
 
Kalau bukan kita yang jaga diri sendiri, pilih makanan sihat dan semulajadi. Ini lah ubat mujarab jangka masa panjang.. Di sini saya melihat MAB sebagai sumber semulajadi yang diyakini kerana apa, kerana saya sendiri malah kawan2 terdekat semua sihat kerananya. Dengan panduan disiplin aturan makan yang betul , insyaallah mampu merawat dan meyihatkan secara semulajadi.. Sebab itulah MAB ni mengambil masa yang lama untuk dapat kesan2 baiknya... kerana tiadanya bahan2 sintetik, steroid kimia tersebut jadi tiada apa yang boleh mempercepatkan proses badan kita yang menuntut proses semulajadi. Biarkan ia bekerja dan sesuaikan dengan diri dan barulah ketika itu kita akan sedar betapa banyaknya perubahan yang badan kita akan rasa selepasnya.
 
Resipi warisan nenek moyang yang telah terbukti sekian lama.. bukan setahun dua ini baru saya mengenali .. malah berbelas tahun.. kalaulah betul adunannya terlebih dose' dan memudaratkan, kenapa hingga sekarang alhamdulillah tiada yang dirisaukan malah lebih2 lagi membantu ramai wanita di luar sana. Untuk itu tiada apa yang bole dipertikaikan. Apapun yang kita makan, kena ada rasa yakin dan percaya..jangan sesekali terbeli MAB dengan seller yang tak bertauliah di kedai2 jamu dan shoppe online yang tiada langsung 'GUIDE' dari mereka.
 
Jika bukan kita juga yang memartabatkan warisan herba tuhan ciptakan banyak herba dipunyai oleh penduduk di Asia.. alangkah ruginya kita.. Kalau tuan/puan selidiki dan tahu, rupanya di Barat sendiri mereka sedang giat dan ingin meneroka ajaibnya bidang Herba secara diam x diam. Tongkat ali yang suatu ketika dahulu menjadi rebutan mereka, begitu juga kunyit yang mereka panggil Tumeric.. akhirnya kembali kepada pemiliknya di Asia ini.. Syukurlah yang mampu kita sebut dan pertahankan selagi daya.
 
Akhir kata nama MAB ini sahaja, semakin meniti di bibir semua.. syukur juga adanya perlindungan harta intelek TRADEMARK MAB® yang mendukung jenama ini agar terus relevan dan akan datang banyak lagi yang pihak syarikat akan usahakan ke arah mendapat tempat di hati para penggunanya.. INSYAALLAH~~
 
Sekian. #creditto ©SUANGUNNETWORK NOV. 2017
 
Do contact our #mabExperts with all #mabSisters.. only at #suanggunnetwork crews. 012-3292356 su.anggunbistari@gmail.com
www.anggunsecret.com

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.