Testimonial

Verification Dari Dr MAB menganduni Hormon Progrestron (Anti Pregnant) Secara Semulajadi

Hello..Saya ada tanya pendapat Dr. tentang style makan jamu/pil tradisional utk kaedah famili plan nie...So dia kata dr segi sains pil perancang tu mengandungi kadar hormon progestron dan apa 'ntah' utk mencegah kehamilan kita secara semulajadi...

Menyelesaikan Masalah Sakit Badan/Senang Bangun Pagi (Menyegarkan badan)

"nak jugak berkongsi cerita tntg jamu ni. sy dah mkn utk 3 bulan dan alhamdulilah.. sy dh rasa kesannya. fist time makan, period mai 21 hari. gelabah betul. pastu bila sambung ngan botol kedua, period tu dtg ms tgh consume jamu tu...to be specific, at 30 august. bila dah habis, sy buat mcm kak zah ckp, stop for a week wlu dlm hati bimbang gak sbb time tu tgh subur.
bulan ni, on 1 Oct, the period comes again dan kitarannya normal. darah yg keluar pun banyak dan berketul2 gitu. tak mcm ms makan pil, darah tu mcm tersekat. dan yg paling sy rasa best, bangun pg bdn rs segar je. dulu..pepagi nk bangun punyalah susah. sakit badan mcm kena pukul je.
by the way, tima kaih bebanyak ye kak zah.. sy akan order lg lepas ni. ader sebotol lg kat umah tu...
salam ramadhan".

Ibu Putrie, Wanita Melayu

Menopouse

4 thn monopouse mkn mab period jln balik
saja nak bagi info kat sini. mak sy dah monopouse 4 thn tapi sejak mkn MAB ni btl ke 2 periodnya dtg balik.

Anne69, Wanita Melayu

6 Tahun Menunggu Kehamilan

6 thn berubat dgn mcm2 utk pregnant, tapi selepas 6 bln ambil MAB utk teraturkan period..... sekarang sah dah pregnant.

kak zah...ingat saya lagi...

alhamdulillah sekarang saya br je disahkan mengandung
tapi baru lagi... 😆
stlh 6 tahun daku menanti...akhirnya termakbul jugak
doakan agar sampai bersalin saya sihat ye kak

saje nak bg tau akak 😆 😆
lama saya tak jenguk kedai akak 😆 😆

Minah Tulen, Wanita Melayu