Testimonial

Saya botol pertama ok gak ..pas tu botol k2 saya lmbt ambik mab coz d area sabh saya x tau dmn mab djual....piriod saya trrganggu sikit sampilh k botol k3 ..tp dgr nasihat dr pembekal mab saya meneruskn jgk ..mngamlkn mab ..alhamdulillh makn mab botol yg kempt piriod ok teratur dn sengugut hilang ....dan amat mantap mab yg terbaeeeek cayalh

Norzehan Abd Salim, Wanita Melayu

"salam....alhamdulillah sy dah abis 1btl mab sy nampak kelainan bila cuba mab nie.terutamanya bab period dah lawas.dlu sy hanya dtg priod pling lama pun 3ari itu pun sdikit aje.walaupun sy tengah menyusukan baby mab tdk mnggangu pross pnyusuan itu.malah susu mkin banyak dan pkat.beza nak dibandingkan dgn sy mkn pil perancang.susu berkurangan dan badan semakin naik,selera mkn xboleh control tp sejak sy amalkan mab sy bleh control mkn bdn pun mantain yg paling ketara pd bahagian perut dah mkin kempis.thanks mab.sy akan terus amalkan mab".

Ain Ishak, Wanita Melayu

Syukur alhamdulillah dah setahun sy bersama mab...
semuanya okey..
terutamanya famly planinng lah mmg berkesan.
kesihatan alhamdulillah walaupon mula2 ada tindak balas tp sekarang semua nya dah okey,
period dtg pon dah cantik..
body maintain jew x naik ..
berita baik ini ada juga sy share gan ibu2 di luar tp mereka rasa dengan kaedah tradisional nie tak bagus.. tapi tak apalah sy ikhlas nak share pada sesiapa yang pentingkan kesihatan dalaman diri sendiri , sy tak paksa pon klu siapa yang x nak.. cuma nak kongsi saje pangalaman terbaik dgn mab..

kenapalah saya tak kenal dgn MAB dari awal2 saya melahirkan 9 tahun lalu..

TERIMA KASIH terutama sekali kepada Pengeluar MAB, Nursyuhada Shafawi, Sazlita Dzarawi, Wan Diana.. kerana dari andalah saya kenal MAB..
MAB MEMANG TERBAIK... ikhlas dari saya Are Nom Rizal

Are Nom Rizal, Wanita Melayu

Nak bg testimonial skit..
Saya ibu kpd 2 orang anak, sorg 2thn dan sorg lg 1 thn, aritu xtau sbb anak yg pertama fully b/feed. Dia br masuk 6bln, sy dah terpregnen 1 bln..lpastu anak ke-2 ni pun kes yang sama, tapi kalini dia masuk 6 bln sy terus amik marvelon ats rekomen misi klinik ibu/anak sdgkn sy masih fully b/feed. tp teruk, muntah2, sakit kepala, naik berat badan.dan susu pun kurg,akhirnya baby terpaksa campur susu formula.ITU YG PALING FRUST. tapi bila cek UPT positive juga, so terpaksa buat D&C sbb 2nd baby ada problem jantung (TOF) so perlu full attn kt dia (tak boleh bg adik lg bt masa terdekat).. at last sy msg akak MAB ni..dia nasihat teruskan mkn dgn disiplin. Hinggalah skrg, anak yg kedua masuk 1 thn, sy masih 'terancang', susu pun ada blk, badan pun maintain, berat blk mcm anak dara dlu. Dan positif feedback from hubby. Cayalah MAB, TERBAEK..

Seorang Ibu, Wanita Melayu