Testimonial

Setelah mencuba Noriday ...seterusnya membuat injection...masalah yg dihadapi masih berlanjutan iaitu period x stabil langsung... sebaik diperkenalkan dgn MAB ni, hati terus terpaut...dan kesan pertama yg saya rasa ialah toksin2 dan darah yg berketul2 keluar bila habis sebotol tu...badan mmg segar...sejuk2 badan slps pantang pun dah hilang... period pun terus normal kembali... ceria bestari la kata org tu.. yg lain tu ehem ehem je la yerk... dah 10tahun saya bersama MAB ni..alhamdulillah..

Syuhada, Wanita Melayu

Saya merancang utk dpt ank kedua. Memandangkan ank pertama melalui rawatan. Pn. Syuhada mints Saya cuba makan MAB utk melancarkan peredaran darah. Dgn kuasa Allah swt selepas habis 1 botol, 2 minggu selepas itu Saya hamil anak kedua tanpa sebarang rawatan pakar.sesiapa yg Ingin mendptkan cahayamata bleh Cuba MAB..insyaAllah

Suzie, Wanita Melayu

salam.... alhamdulilah saya baru je mengambil MAB setelah sekianr lama mencari yg terbaik akhirnya bertemu dgn MAB.... belum pn habis sebotol tapi kesanya dh terasa sakit lenguh2 urat dan badan terasa rigan, nafsu mkn pn bleh kontrol tu yg besh best best, n satu g rasa MAB yg mmg sedap cium bau pn dh suka heehheeh.... actually masa kecik2 dulu saya mmg dh biasa dgn majun ni sbb mak saya mmg mengamalkannya bila mak saya mkn saya n adik akan minta sket kongsi 1 biji majun bahagi dua ekekekek sedap..... zaman ni mana nak cr majun yg betul2 home made ehhh tp MAB ada..... tq MAB... saya akan sarankan keluarga, saudara, mara rakan taulan untuk sama2 membina kesihatan yg baik bersama MAB

Ayu Aziz, Wanita Melayu

salam....Alhamdulillah sy sdh 5 bln menggunakan MAB atas saranan kawan saya. sebelum saya mkn MAB sy sering terasa sakit2 badan dan mudah sgt letih...lebih2 lagi bila pulang dr keje dgn melayan karenah anak2 mana nk kemas rumah lg nk masak..akibatnya sy rasa sungguh tk bermaya..keletihan sgt dan mood pun xeloklah..tp selepas sy menggunakan MAB bdn sy rasa bertenaga...sy tdk keletihan walaupun sy kurang tido pd waktu mlm bdn sy tetap segar bila bgn pagi..sy boleh menguruskan rumahtangga dgn baik..masalah keputihan sy pun selesai dgn MAB...bersih sungguh..berat bdn pun berkurang..skrg kawan2 sy dan ipar duai sy turut menggunakan MAB bila melihat perubahan yg saya alami...MAB memang terbaik buat sy.... TQ buat kawan sy Haslina...

Nor Hayati Ibrahim, Wanita Melayu